Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://flk-fotografi.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi indsamler ikke persondata om besøgende på denne webside, ligesom vi ikke gemmer ip-adresser eller lokationsdata om brugerne af hjemmesiden. De eneste persondata vi har på siden er billeder som ligger på siden med fuld accept fra de afbildede personer. I tilfælde af at der er angivet navne og evt. hjemmesider på de pågældende og deres firmaer er dette sket efter forudgående accept. Accept af visning af billeder og evt. navn og firmanavn kan til enhver tid tilbagekaldes, og vil føre til fjernelse af billedet fra hjemmesiden, og sletning af data fra webserveren.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Besøges de afbildede kunders websteder gælder privatlivspolitikken på de pågældende websteder. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ikke dine data med andre firmaer eller hjemmesider, medmindre du har givet fuld accept til dette. Disse sider kan f.eks. være Facebook.com, Linkedin.com eller Instagram.com. Billeder og andre data som vises på disse sider vil også blive slettet hvis dette ønskes.

Hvor længe vi gemmer dine data

Kunders billeder, navne og hjemmesider befinder sig på flk-fotografi.dk’s hjemmeside af markedsføringshensyn, og vil blive bevaret her så længe det er ønskeligt til dette formål. Hvis billederne fjernes fra hjemmesiden vil de blive slettet fra serveren indenfor 2 år. Hvis der rettes henvendelse om fjernelse af disse data, vil de blive slettet uden unødig forsinkelse.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis vi har data om dig på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor kan du henvende dig

Hvis du ønsker sletning af dine persondata, billeder eller lignende kan du rette henvendelse via email til kontakt@flk-fotografi.dk